691 - Lajmi_single | Template Website
foo

LAJMET

Koordinatori Hoti takohet me Ministrin Lekaj

...

09.Jul.2019

 

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti sot u prit në takim nga Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj.

Hoti e njoftoi Lekajn rreth rrjedhës së zhillimit të Programit Nacional për Rininë. “Për herë të parë në nivel vendi janë ndarë mbi 50,000 shpërblime dhe nxënësve po u ofrohet hapësira e munguar për aktivitete kurikulare dhe jashtëkurrikulare”, tha Hoti.

Edhe Ministri Lekaj u pajtua me Koordinatorin Hoti që Kosova nuk ka agjendë më të rëndësishme se nxënësit dhe se bashkëpunimi për të mirën e tyre duhet të forcohet.

“Ju përgëzoj për punën që po bëni dhe jam i bindur se me këtë ritëm që jeni duke punuar do ta bëni garën pjesë të sistemit dhe suksesi nuk do të mungojë”, tha Lekaj.


Shpërndaje postin

Jul 18, 2019

Shpallen nxënësit fitues të Garës Republikane në Dituri

Shpallen nxënësit fitues të Garës Republikane në Dituri

1372407476

Jul 11, 2019

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën Nacionale të Diturisë në nivelin republikan

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën Nacionale të Diturisë në nivelin republikan

1372407476