690 - Lajmi_single | Template Website
foo

LAJMET

Shpallen fituesit për 17 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

...

09.Jul.2019

Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë listat e fituesve e vendeve të para në Garën Nacionale për Dituri, niveli komunal për 17 komuna.

Të gjithë nxënësit pjesëmarrës të komunave në fjalë janë garues për nivelin e garave republikane të diturisë që do të mbahet më 12 korrik 2019 në hapësirat e kampusit të kolegjit AAB.

Të gjithë fituesit e kësaj gare pajisen me certifikatë nga Qeveria e Republikës së Kosovës, rrjedhimisht nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, në të cilën është i shënuar dedikimi i veçantë i Ismail Kadaresë, dhe një set librash në vlerë prej 50 eurosh. Ndërsa, nxënësit/shkollat që nuk kanë pasur konkurrent në nivelin komunal, kualifikohen drejtpërdrejt në nivelin republikan të garës dhe nuk marrin çmime në nivelin komunal, por vetëm në atë shkollor.

 

Bashkëngjitur gjeni listat e fituesve të nivelit komunal për 17 komuna.

 

https://knkrs.rks-gov.net/assets/cms/uploads/files/Lista%20e%20Fituesve%20e%20vendeve%20te%20para%20-Niveli%20Komunal-%20Gara%20Nacionale%20n%C3%AB%20Dituri.pdf

 


Shpërndaje postin

Jul 18, 2019

Shpallen nxënësit fitues të Garës Republikane në Dituri

Shpallen nxënësit fitues të Garës Republikane në Dituri

1372407476

Jul 11, 2019

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën Nacionale të Diturisë në nivelin republikan

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën Nacionale të Diturisë në nivelin republikan

1372407476