Lajmet | Template Website

18.Jul.2019

Shpallen nxënësit fitues të Garës Republikane në Dituri

Mbi 1600 nxënës nga komunat e Republikës së Kosovës më 12 korrik, nëpërmjet garës nacionale të Diturisë dëshmuan njohuritë e tyre n&eum…

11.Jul.2019

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën Nacionale të Diturisë në nivelin republikan

  Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mund&eu…

10.Jul.2019

Shpallen fituesit edhe për 7 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Pas përfundimit të nivelit komunal të Garës Nacionale të Diturisë, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës s&e…

09.Jul.2019

Koordinatori Hoti takohet me Ministrin Lekaj

  Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti sot u prit në takim nga Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj. Hoti e njoftoi Lekajn rreth r…

09.Jul.2019

Shpallen fituesit për 17 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë listat e fituesve e vendeve të para në Garën Nacionale për Dituri, niveli komunal për 17 komuna. Të gjithë…

08.Jul.2019

Më 12 korrik 2019 mbahet Gara Republikane e Diturisë

Kemi kënaqësinë që sot t’ju ofrojmë lajmin më të gëzuar dhe të shumë pritur për të gjithë nxënësit fitues të garav…

08.Jul.2019

Publikohen lista e nxënësve për Garën e Diturisë edhe për katër komuna

Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mundësuar …

07.Jul.2019

Vazhdon publikimi i listave të nxënësve fitues në Dituri edhe për gjashtë komuna

Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mundësuar …

06.Jul.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në Dituri edhe për gjashtë komuna

Për herë të parë në Republikën e Kosovës, të gjithë nxënësit pa dallim, nga klasa e parë deri në të dymbëdhjetën kan&eum…

05.Jul.2019

Vazhdon publikimi i listave të nxënësve fitues në Dituri

Për herë të parë në Republikën e Kosovës, të gjithë nxënësit pa dallim, nga klasa e parë deri në të dymbëdhjetën kan&eum…

04.Jul.2019

Fillon publikimi i listave të nxënësve fitues në Dituri

Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mundësuar …

03.Jul.2019

Publikohet lista e fituesve për klasën e I-rë dhe të II-të

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport ka publikuar listën e fituesve të vendeve të para të klasës së I-rë dhe të II-të, në gjith…

28.Jun.2019

Koordinatori Hoti dhe Kryetari Gjini përcjellin Garën Nacionale të Diturisë në Gjakovë

Koordinatori për Nacional Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti bashkë me Kryetarin e Komunës së Gjakovës Ardi…

28.Jun.2019

Koordinatori Hoti përcjell mbarëvajtjen e Garës Nacionale të Diturisë

Fituesit e Garës Nacionale të Diturisë në nivelin shkollor sot po vazhdojnë garën në nivelin komunal. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e ga…

27.Jun.2019

Shpallen nxënësit fitues të Garës Republikane në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik

Mbi 2000 nxënës nga të gjitha komunat e Kosovës për dy ditë radhazi, më 22 dhe 23 qershor dëshmuan talentin e tyre para 13 paneleve të ndryshme vlerës…

22.Jun.2019

Nis gara republikane në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik me 2,225 garues

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport Rexhep Hoti, sot ka bërë hapjen zyrtare të Garës Nacionale për Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik në nivel…

20.Jun.2019

Gara Republikane në KKMK mbahet të shtunën dhe të dielën

Më 22 dhe 23 qershor do të mbahet Gara Nacionale e Nivelit Republikan për Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik. Kjo garë ka rrjedhë nga pjesëmarrja e shumicës d&e…

14.Jun.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues edhe për 6 komuna

Në kuadër të Garës Nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik, sot publikohen rezultatet për nivelin komunal edhe për 6 komuna tjera. Nga të dh&eu…

13.Jun.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në nivelin komunal për 5 komuna

Pas përfundimit të garës Nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik në nivel komunal, sot janë publikuar listat e nxënësve fitues të kësa…

12.Jun.2019

Vazhdon publikimi listave të nxënësve fitues në nivelin komunal, për komunat e Gjakovës, Vushtrrisë, Istogut, Malishevës, Rahovecit dhe Kaçanikut

Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport sot ka vazhduar publikimin e listave të nxënësve fitues, për Garën Nacionale të Kreativitetit Kulturor…

11.Jun.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në nivelin komunal për komunat e Ferizajit, Lipjanit, Drenasit, Vitisë dhe Junikut

Në kuadër të Garave Nacionale në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, sot publikohen rezultatet edhe për gja…

10.Jun.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në nivelin komunal për gjashtë komuna

Pas publikimit të rezultateve në nivelin shkollor për të gjitha shkollat pjesëmarrëse në Republikën e Kosovës në kuadër të garës Nacion…

03.Jun.2019

Publikohen listat e fituesve në nivelin e shkollës për komunën e Prishtinës, Prizrenit, Deçanit e Mamushës

Me publikimin e rezultateve në  nivelin shkollor për komunat e Prishtinës, Prizrenit, Deçanit dhe Mamushës në kuadër të garës Nacionale në Krea…

31.May.2019

Vazhdon publikimi i listave për fituesit e shkollave në Ferizaj, Malishevë, Rahovec, Drenas e Obiliq

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport ka vazhduar publikimin e listave me emrat e nxënësve fitues për garën në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik. G…

30.May.2019

Publikohen listat e fituesve për fituesit e shkollave në Pejë, Istog, Gjilan, Vushtrri e Klinë

Në kuadër të garës së Kreativitet Kulturor dhe Mendimit Kritik, Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport ka vazhduar publikimin e rezultateve pë…

29.May.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në Garat e Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik për 5 komuna

Në vazhdën e publikimeve të rezultateve për garën e Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik, në nivelin shkollor për komunat e Kosovës, në komunën …

28.May.2019

Universiteti i Prishtinës mbështet Programin Nacional për Rininë

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” do të jetë pjesë e Programit Nacional për Rininë. Kjo pasi Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe S…

28.May.2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik për 5 komuna

Nga dje ka filluar shpallja zyrtare të listave të nxënësve fitues në nivelin shkollor për komunat e Kosovës. Në komunën e Gjakovës janë 961 fitue…

28.May.2019

Hoti: Podujeva ndër më të mirat në Garën Nacionale të Kreativitetit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkenc…

27.May.2019

Fillon publikimi i listave të nxënësve fitues në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik

Për herë të parë në Republikën e Kosovës, nëpërmjet Programit Nacional për Rininë, të gjithë nxënësit, pa dallim, nga klasa e…

23.May.2019

Hoti dhe Avdiu u dhurojnë fëmijëve tabela dhe udhëzues për shah

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, së bashku me Kryetarin e Federatës së Shahut të…

20.May.2019

Koordinatori Hoti raporton para Komisionit Parlamentar për Arsim

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport Rexhep Hoti, sot ka raportuar para Komisionit Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sport, Inovacion dhe…

16.May.2019

Koordinatori Hoti: Pjesëmarrja në Garën Nacionale të Diturisë ishte masovike

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, në konferencën për media shpalosi zbatimin e derit…

10.May.2019

Këshilli i Prindërve të Kosovës e mbështet Garën e Diturisë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shken…

09.May.2019

Koordinatori Hoti takohet me drejtorë e mësimdhënës të Komunës së Gjakovës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport Rexhep Hoti sot ka mbajtur takim me drejtorë, profesorë dhe mësimdhënës të shkollave të Komunës s&eu…

08.May.2019

SBAShK-u përkrah Garën e Diturisë

Përveç partnerëve strategjik, Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, përkrahje t&eu…

07.May.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Unionin Evropian të Shahut

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, sot ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Unionin Evropian të Shahut dhe Federatën e Shahut të Kos…

25.Apr.2019

Koordinatori Hoti takohet me kryetarin e Bashkisë së Durrësit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti sot është takuar me kryetarin e bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako, me të cilin kanë bisedu…

19.Apr.2019

Koordinatori Hoti dhe Kryetari Haziri përcjellin garën komunale në Gjilan

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, sot vizitoi Komunën e Gjilanit, ku i shoqëruar nga Krye…

18.Apr.2019

Koordinatori Hoti dhe Kryetari Muhaxheri përcjellin garën komunale në Pejë

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, sot vizitoi Komunën e Pejës, ku i shoqëruar nga Kry…

16.Apr.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e Rahovecit, Smajl Latifi

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, është takuar sot me Kryetarin e Komunës së Rah…

13.Apr.2019

Koordinatori Hoti dhe Deputeti Reçica përcjellin garën komunale në Ferizaj

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Elmi Reçica ka përcjellur garën komunale t&eum…

13.Apr.2019

Koordinatori Hoti përcjell garën komunale në Shtime

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Elmi Reçica ka përcjellur garën komunale t&eum…

11.Apr.2019

Hoti priti gjeneral Sami Lushtakun dhe deputeten Ganimete Musliu

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, sot ka pritur Gjeneralin Sami Lushtaku dhe Deputeten e Kuvendit t…

10.Apr.2019

Koordinatori Hoti takohet me Malçev

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti është takuar me Kryetarin e Shoqatës për rilin…

05.Apr.2019

Koordinatori Hoti merr përkrahjen e Shpend Ahmetit për Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, sot është takuar me Kryetarin e Komunës së Pr…

02.Apr.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e Hanit të Elezit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, ka pritur sot në takim Kryetarin e Komunës së Hanit…

02.Apr.2019

Koordinatori Hoti: Jam shumë i kënaqur me mbarëvajtjen e garës në Kreativitet

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, sot është takuar me Kryetarin e Komunës së Ka&…

01.Apr.2019

Koordinatori Hoti viziton Komunën e Pejës dhe Deçanit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Zëvendësministrja e Kulturës, …

01.Apr.2019

Hoti e Begaj bisedojnë për garat e nivelit komunal në Malishevë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Zëvendësministrja e Kulturës, …

29.Mar.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e Federatës së Sporteve Universitare

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës Rexhep Hoti sot ka pritur në takim Kryetarin e Federatës së Sporteve Universitare të…

25.Mar.2019

Koordinatori Hoti takohet me Ministrin e Mbrojtjes

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, sot u prit në takim nga Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Rrustem Berisha. …

15.Mar.2019

Programi Nacional për Rininë krijon gjallëri nëpër shkolla

Gara në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik ka mobilizuar të gjitha shkollat e Republikës së Kosovës, duke krijuar ndjesinë e konkurrencës dhe emocioneve për…

11.Mar.2019

Koordinatori Hoti vizitoi Komunën e Tutinit në Sanxhak

Kenan Hot, Kryetar i Komunës së Tutinit në Sanxhak të Novi Pazarit, priti në takim zyrtar delegacionin nga Kosova të udhëhequr nga Koordinatori Nacional për Kul…

11.Mar.2019

Koordinatori Hoti takohet me përfaqësuesit e SBAShK-ut

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës Rexhep Hoti sot ka pritur në takim Kryetarin e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, S…

10.Mar.2019

Koordinatori Hoti takohet me shqiptarët e Sanxhakut të Novi Pazarit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti po qëndron për vizitë zyrtare në Sanxhak t&eum…

10.Mar.2019

Koordinatori Hoti: Stabiliteti në Ballkan varet nga kreativiteti kulturor, dituria e sporti

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti ishte i ftuar si panelist në diskutimin mbi bashkëpunimi…

09.Mar.2019

Koordinatori Hoti viziton Sanxhakun zyrtarisht

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga deputetja e Kuvendit të Kosovës, Emilija Rexhepi dhe Kryet…

08.Mar.2019

Universiteti i Mitrovicës përkrah Programin Nacional për Rininë

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”, nga sot do të jetë pjesë e Programit Nacional për Rininë. Kjo pasi Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini…

07.Mar.2019

Koordinatori Hoti bën homazhe në Prekaz e Krushë të Madhe

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Azem Guri, si dhe Zëvend&eu…

06.Mar.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Kryetarin e Novobërdës, Svetislav Ivanovic

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së…

05.Mar.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Universitetin e Ferizajt

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Rektorin …

04.Mar.2019

Koordinatori Hoti: Ndjenjë e veçantë nënshkrimi me universitetin që mban emrin e Ukshin Hotit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, është takuar me ushtruesin e detyrës së Rektor…

01.Mar.2019

Vizita në shkollat e Prishtinës dhe të Mamushës

Sot, përfaqësuesit e zyrës së Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, së bashku me zëvendësministrin nga Ministria e Shkencës dhe Teknolog…

01.Mar.2019

Komuniteti boshnjak në Kosovë mirëpret Programin Nacional për Rininë

Përgjatë kësaj jave, përfaqësues të Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, të shoqëruar nga Zëv…

27.Feb.2019

Koordinatori Hoti viziton Medvegjën

Në vazhdën e vizitave në Luginën e Preshevës, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, ka vizituar edhe Medvegjën, ku pati disa takime. A…

27.Feb.2019

Takime informuese në Kamenicë

Zyrtarë nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport së bashku me Zëvendësministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Morina-Bunjaku, kanë v…

27.Feb.2019

Koordinatori Hoti pret në takim drejtorin e ATOMIT

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkenc&…

27.Feb.2019

Koordinatori Hoti përcjellë ecurinë e garave në shkollat e Prishtinës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikes së Kosovës, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Nënkryetari i Komunës së Prishtin&…

26.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e PD-së në Bujanoc

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës gjatë një vizite zyrtare në Luginën e Preshevës, u tak…

26.Feb.2019

Vazhdojnë takimet nëpër shkolla

Përfaqësues nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport së bashku me zëvendësministrin për Arsim, Shkencë dhe Teknologji, Azem Gurin, sot vizitua…

26.Feb.2019

Hoti nënshkruan memorandum me Kryetarin e Bujanocit, Shaip Kamberi

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zyrtari i Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi, Xhelal Shaqiri, ka zhvillua…

26.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetaren e PVD-së në Preshevë

Gjatë vizitës zyrtare në Luginën e Preshevës, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep …

25.Feb.2019

Koordinatori Hoti merr mirënjohje në Bujanoc

Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hotit, gjatë një vizite zyrtare në Luginë të …

25.Feb.2019

Koordinatori Hoti organizon takim të përbashkët me të gjithë liderët e Luginës së Preshevës

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, i ftoi të gjithë përfaqësuesit e pozitës …

25.Feb.2019

KNKRS vazhdon vizitat nëpër shkolla

Në vazhdën e takimeve nëpër shkolla, përfaqësues nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, së bashku me Zëvendësministrin për A…

25.Feb.2019

Koordinatori Hoti viziton Këshillin Kombëtar Shqiptar të Luginës së Preshevës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, është takuar me përfaqësuesit e Këshilli…

25.Feb.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Kryetarin e Preshevës, Shqiprim Arifi

Gjatë një vizite zyrtare në Luginë të Preshevës, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, nënsh…

25.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e PDSH-së në Preshevë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, gjatë vizitës zyrtare në Luginë të Presh…

22.Feb.2019

Programi Nacional për Rininë aktivizon shkollat e Deçanit dhe të Junikut

Në kuadër të vizitave në shkolla, Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Azem Guri, së bashku me përfaqësuesin e Zyrës së…

22.Feb.2019

Vazhdojnë vizitat nëpër shkolla në Lipjan

Në kuadër të vizitave nëpër shkolla, Zëvendësministrja për Kulturë, Rini dhe Sport, Leonora Morina-Bunjaku, së bashku me përfaqësuesin e zyr…

22.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e Federatës së Shahut

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep priti në takim pune Kryetarin e Federatës së Shahut t&eum…

22.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me drejtorët e shkollave boshnjake

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, u takua sot me udhëheqësit e Institucioneve Edukativo-Arsimore të Komun&eu…

22.Feb.2019

Koordinatori Hoti viziton shkollat në Podujevë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, ka zhvilluar sot takime me menaxhmentin e institucioneve edukative…

21.Feb.2019

Programi Nacional për Rininë aktivizon shkollat e Malishevës dhe të Klinës

Në vazhdën e vizitave informuese në shkolla, Zëvendësministri Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Azem Guri, së bashku me përfaqësuesin e Zyrës s&…

21.Feb.2019

Takimet informuese vazhduan në Fushë Kosovë dhe Vushtrri

Takimet informuese rreth përgatitjeve të garave në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik, Dituri dhe Sport kanë vazhduar edhe me komunat e Fushë Kosovës dhe Vushtrris&eu…

21.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Zëvendësministren e Arsimit, Sport dhe Rinisë në Shqipëri

Gjatë vizitës zyrtare në Shqipëri, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, ësht&…

21.Feb.2019

Universiteti Kadri Zeka mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Zëvendësministrja e Kulturës, …

21.Feb.2019

Koordinatori Hoti vizitoi shkollat në Gjilan

Në vazhdën e vizitave nëpër shkolla, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, vizitoi …

21.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Ministren e Arsimit të Shqipërisë, Besa Shahini

Gjatë vizitës zyrtare në Shqipëri, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, ësht&…

20.Feb.2019

KNKRS viziton shkollat e Skënderajt dhe Drenasit

Gjatë vizitave të sotme në Skënderaj dhe në Drenas, Zëvendësministri Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Azem Guri, së bashku me përfaqësues …

20.Feb.2019

Vizita në Shkollat e Vushtrrisë, Mitrovicës dhe Ferizajt

Në kuadër të takimeve me nxënësit, kujdestarët e klasave dhe mësimdhënësit, zyrtarët nga Koordinatori Nacional për Kulturë Rini dhe Sport zh…

20.Feb.2019

Koordinatori Hoti takohet me Kryeministrin Edi Rama

Gjatë vizitës zyrtare në Shqipëri, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, ësht&…

19.Feb.2019

Fillojnë vizitat nëpër shkolla

Përfaqësuesit e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, bashkë me zëvendësministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Morina-Bunjaku, sot…

16.Feb.2019

KNKRS ndan shpërblimet për Turneun Mbarëkombëtar të Shahut

Për nder të përvjetorit të njëmbëdhjetë të Pavarësisë së Kosovës, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në bashk&…

15.Feb.2019

Kaçaniku dhe Hani i Elezit njoftohen për fillimin e implementimit të Programit Nacional për Rininë

Ekipi i zyrës së Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, takuan sot drejtorët e shkollave të Komu…

15.Feb.2019

Hoti: Qeveria ofron gara për të gjithë nxënësit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, u takua sot me udhëheqësit e Institucioneve Edukativo-Arsimore të Komun&eu…

15.Feb.2019

Gjilani dhe Kamenica të gatshme për garat e Programit Nacional për Rininë

Përfaqësues nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport së bashku me Zëvendësministren për Kulturë, Rini dhe Sport, Leonora Morina-Bunjaku, sot u…

15.Feb.2019

Hoti: Gara në shkolla nis javën e ardhshme

“Gara në kreativitet kulturor dhe mendim kritik do të fillojë me 19 shkurt të këtij viti për të gjithë nxënësit e shkollave në Republik&eum…

14.Feb.2019

Hoti: Qeveria për herë të parë ka program të garës për 340 mijë nxënës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti takoi sot drejtorët e shkollave të komunës së …

14.Feb.2019

Hoti në Gjakovë: Me Programin Nacional për Rininë keni mundësinë të ndryshoni të ardhmen

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës takoi sot drejtorët e shkollave të Komunës së G…

14.Feb.2019

Hoti në Rahovec: Të krijojmë hapësirë dhe mundësi për të gjithë nxënësit e Republikës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, mbajti sot takim me udhëheqësit e Institucioneve Edukati…

14.Feb.2019

Mitrovica e Lipjani të gatshme për Programin Nacional për Rininë

Përfaqësues nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport së bashku me Zëvendësministren për Kulturë, Rini dhe Sport Leonora Morina-Bunjaku sot u t…

13.Feb.2019

Programi Nacional për Rininë u prezantohet drejtorëve të shkollave në Obiliq e Vushtrri

Gjatë takimit me drejtorët e shkollave të Komunës së Vushtrrisë dhe të Komunës së Obiliqit, përfaqësues nga zyra e Koordinatorit Nacional pë…

13.Feb.2019

Hoti: Nuk ka investim më të rëndësishëm sesa ai në rini

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, takoi sot drejtorët e shkollave të komunës së …

13.Feb.2019

Fushë Kosova e gatshme për të nisur garën

Komuna e Fushë Kosovës ka mirëpritur delegacionin nga Qeveria e Kosovës të cilët prezantuan Programin Nacional për Rininë të hartuar nga Koordinatori Nacio…

13.Feb.2019

Programi Nacional për Rininë prezantohet në Deçan e Junik

Përfaqësues nga zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport së bashku me zëvendësministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Azem Guri, pr…

13.Feb.2019

Klina e përkushtuar për zbatimin e Programit Nacional për Rininë

Në takim me drejtorët e shkollave në Komunën e Klinës zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Azem Guri dhe Gëzim Zeqiri, Këshillta…

13.Feb.2019

Hoti: Jemi të obliguar të punojmë për rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, sot takoi drejtorët e shkollave të Prishtinës, t&eu…

12.Feb.2019

Komuna e Shtimes e gatshme për zbatimin e Programit Nacional për Rininë

Në kuadër të takimeve me drejtorët e shkollave të komunave, sot në Komunën e Shtimes është prezantuar Programi Nacional për Rininë i hartuar nga …

12.Feb.2019

Koordinatori Hoti: Arsimi është kryeagjenda e shtetit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti sot takoi drejtorët e shkollave të Pejës, të kr…

12.Feb.2019

Programi Nacional për Rininë u prezantua në Skenderaj

Sot u bë prezantimi i Programit Nacional për Rininë në Komunën e Skenderajt. Të gjithë drejtorët e shkollave të kësaj komune patën rastin që…

12.Feb.2019

Programi Nacional për Rininë mirëpritet në Drenas

Në vazhdën e takimeve me drejtorët e shkollave, për shpalosjen e Programit Nacional për Rininë, Azem Guri, zëvendësministër i Arsimit Shkencës dhe Tek…

12.Feb.2019

Koordinatori Hoti: Nuk ka agjendë më të shenjtë se nxënësi

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës sot u prit në takim nga drejtori Komunal i Arsimit në Ist…

12.Feb.2019

Universiteti Haxhi Zeka mbështet Programin Nacional për Rininë

Me qëllim të realizimit të Programit Nacional për Rininë edhe për studentët e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, Koordinatori Nacional për Kulturë…

07.Feb.2019

Kolegjet ofrojnë vullnetarë për zbatimin e Programit Nacional për Rininë

Me qëllim të implementimit të Programit Nacional për Rininë edhe për studentët e Kolegjit Heimerer, Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe…

01.Feb.2019

Koordinatori Hoti nis bashkëpunimin me institucionet e arsimit të lartë

Në kuadër të zyrtarizimit të bashkëpunimit me institucionet e arsimit të lartë për përfshirjen e studentëve në Programin Nacional për Rinin&…

29.Jan.2019

Kryeqendra e mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Nënkryetarin e Komunës s&e…

25.Jan.2019

Aprovohet Raporti i Punës dhe Plani i Veprimit i Koordinatorit Hoti

Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e sotme ka aprovuar Raportin e Punës së vitit 2018 dhe Planin e Veprimit të Koordinatorit Nacional për Kulturë…

23.Jan.2019

Kryeministri Haradinaj mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, z.Rexhep Hoti është pritur sot në një takim pune nga Kryeministri i Republikës…

21.Jan.2019

Xhudo do të jetë pjesë e Programit Nacional për Rininë

Përfaqësues të Zyrës së Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës u takuan sot me trajnerin e xhudos z.Driton Kuka. Ata…

17.Jan.2019

Hoti shpalos Programin Ndërshtetëror për Rininë në Maqedoni

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, sot është pritur në takim nga Sekretari Shtetë…

15.Jan.2019

Kujtohen të rënët e masakrës së Reçakut

Në rikujtim të Masakrës së Reçakut, zyrtarët e Zyrës së Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport sot bënë homazhe pranë Kom…

15.Jan.2019

Koordinatori Hoti: 2019-ta është viti i nxënësit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, priti sot në takim pune Kryesinë e Kolegjiumit të Drejtorëve Komunalë të Arsimit, ku u diskutua …

13.Jan.2019

Lipjani përkrah Programin Nacional për Rininë

Në Lipjan sot u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Rexhep Hotit, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Krye…

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Kryetarin e Komunës së Kamenicës

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së …

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Kryetarin e Komunës së Prizrenit

Në objektin e Komunës së Prizrenit sot u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverin&eum…

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti: Është obligim që diaspora të jetë pjesë e Programit Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga e ngarkuara me punë në Ambasadën e Kosovës n&eum…

13.Jan.2019

Hoti takohet me Drejtorin Ekzekutiv të Asociacionit të Komunave të Kosovës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjis&e…

13.Jan.2019

Hoti nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit

Kryetari Haziri: ka kohë që nuk kam dëgjuar lajm më të mirë nga qeveria Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e R…

13.Jan.2019

Dragashi e përkrah Programin Nacional për Rininë

Me nënshkrim të memorandumit ndërmjet Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti dhe Kryetarit të Komunës…

13.Jan.2019

Nënshkruhet memorandum ndërmjet Koordinatorit Hoti dhe Komunës së Gjakovës

Në Komunën e Gjakovës sot u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosov&eu…

13.Jan.2019

Nënshkruhet marrëveshje mes Kryetarit të Komunës së Junikut dhe Koordinatorit Hoti

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së…

13.Jan.2019

Nënshkruhet memorandum ndërmjet Koordinatorit Hoti dhe Kryetarit të Komunës së Klinës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së…

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Kryetarin e Hanit të Elezit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së…

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan marrëveshje me e Komunën e Fushë Kosovës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së…

13.Jan.2019

SBAShK e mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti sot ka pritur në takim Kryetarin e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit…

13.Jan.2019

Nënshkruhet marrëveshje ndërmjet Koordinatorit Hoti dhe Komunës së Suharekës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti u prit sot në vizitë nga Kryetari i Komunës së Suharekës z. Bali…

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti takohet me drejtorët e shkollave në Komunën e Ferizajt

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës z. Rexhep Hoti, sot para drejtorëve të shkollave fillore dhe të …

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nis takimet me drejtorët e shkollave

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës z. Rexhep Hoti, sot ka nisur takimet me drejtorët e shkollave fillore dhe …

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Komunën e Istogut

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së …

13.Jan.2019

Koordinatori Hoti nënshkruan memorandum me Komunën e Pejës

Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin…

13.Jan.2019

Nënshkruhet memorandumi me Komunën e Kaçanikut

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës s&eum…

13.Jan.2019

Hoti nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së Mitrovicës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës s&eum…

13.Jan.2019

Programi Nacional për Rininë do të realizohet edhe në Drenas

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjis…

13.Jan.2019

Hoti nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Skenderajt

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, gjatë një vizitë zyrtare në Komunën e Skenderajt, nënshkro…

13.Jan.2019

Shqiptarët e Turqisë mirëpresin Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti priti sot në takim anëtarin e Komisionit Parlamentar për Ballkan në …

13.Jan.2019

Me Marrëveshje Bashkëpunimi, Vushtrria mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjis&e…

13.Jan.2019

Mamusha, komuna e parë nga komunitetet që e përkrah Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së Ma…

13.Jan.2019

Rahoveci mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti u prit sot në një vizitë zyrtare nga Kryetari i Rahovecit z. Smajl Latifi …

13.Jan.2019

Hoti nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Shtimes

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së…

13.Jan.2019

Malisheva mbështet Programin Nacional për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, ka vizituar Komunën e Malishevës, ku është pritur në një t…

13.Jan.2019

Hoti nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Podujevës

  Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, zhvilloi një vizitë zyrtare në Komunën e Podujevës i sh…

13.Jan.2019

Hoti nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Vitisë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z.Rexhep Hoti, zhvilloi një vizitë zyrtare në Komunën e Vitisë i shoqërua…

13.Jan.2019

Hoti nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Ferizajt

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës z. Rexhep Hoti, nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së F…

13.Jan.2019

Hoti mirëpret xhudistet nga Kosova

Pata nderin dhe kënaqësinë që në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës t’u uroj mirëseardhje në atdhe vashave të ar…

13.Jan.2019

Promovohet Programi Nacional për Rininë

Të nderuar nxënës, mësimdhënës, prindër, udhëheqës të arsimit dhe qytetarë të Republikës së Kosovës, Kultura dhe arsimi jan&e…

13.Jan.2019

Hoti takohet me Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave në Mal të Zi

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkenc&…

13.Jan.2019

Hoti i premton ndihmë Tuzit për implementimin e Programit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit Shkenc&e…

12.Jan.2019

Hoti në Ulqin shpalos Programin Ndërshtetëror për Rininë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkenc&…

12.Jan.2019

Hoti takon ambasadorin norvegjez në Kosovë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, është takuar sot me Ambasadorin e Mbretërisë …

17.Oct.2018

Koordinatori Hoti vizitoi Luginën e Preshevës

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, ka zhvilluar sot vizitë zyrtare në Luginën e Preshevës, me ftesë të Kryetarit të Bujanocit …

17.Oct.2018

115 nxënës nga Lugina vizitojnë Kosovën

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, e mbështëti fuqishëm nismën e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, p&eu…

17.Oct.2018

115 nxënës nga Lugina vizitojnë Kosovën

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, e mbështëti fuqishëm nismën e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, p&eu…

17.Oct.2018

Hoti takon ambasadorin norvegjez në Kosovë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, është takuar sot me Ambasadorin e Mbretërisë …