Home | Template Website

Aktivitete Kryesore

Lajmet e Fundit

09 Jul 2019

Shpallen fituesit për 17 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë listat e fituesve e vendeve të para në Garën Nacionale për Dituri, niveli komunal për 17 komuna. Të gjithë nxënësit pjesëmarrës të komunave në fjalë janë garues p&eu…

08 Jul 2019

Më 12 korrik 2019 mbahet Gara Republikane e Diturisë

Kemi kënaqësinë që sot t’ju ofrojmë lajmin më të gëzuar dhe të shumë pritur për të gjithë nxënësit fitues të garave nacionale, niveli komunal i Diturisë, të cilët e kanë fituar të drejt&eum…