Home | Template Website

Aktivitete Kryesore

Lajmet e Fundit

10 Jun 2019

Publikohen listat e nxënësve fitues në nivelin komunal për gjashtë komuna

Pas publikimit të rezultateve në nivelin shkollor për të gjitha shkollat pjesëmarrëse në Republikën e Kosovës në kuadër të garës Nacionale në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik ku u shpallën rreth 15, 000 fitues, Koordina…

03 Jun 2019

Publikohen listat e fituesve në nivelin e shkollës për komunën e Prishtinës, Prizrenit, Deçanit e Mamushës

Me publikimin e rezultateve në  nivelin shkollor për komunat e Prishtinës, Prizrenit, Deçanit dhe Mamushës në kuadër të garës Nacionale në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik, Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë , Rini dhe S…