Home | Template Website

Aktivitete Kryesore

Lajmet e Fundit

19 Nov 2019

Hoti e Ramosaj të kënaqur me rezultatet e Deçanit në gara, vazhdon përkrahja për nxënës

1239 nxënës fitues të nivelit shkollor, 156 të nivelit komunal ndërsa 12 fitues në nivel republikan, gjithsej 1405 fitues në garat e Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik si dhe në atë të Diturisë ka sot Komuna e Deçanit. Në k&…

18 Nov 2019

Hoti në Gjakovë: jam krenar me vullnetin e mësimdhënësve dhe drejtorëve

2776 nxënës fitues ka pasur gjithsej Komuna e Gjakovës në të gjitha nivelet e garës nacionale në Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik dhe në Dituri. 67 në nivelin republikan, 158 në nivelin komunal dhe 2551 fitues në nivelin shkollor të gar…